Ξεκινά η πρώτη φάση υλοποίησης του προγράμματος «Ευαγγελία Σμπώκου» που αφορά εθελοντικές επισκέψεις ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό» στο Δήμο Ανωγείων.

Έπειτα από πρωτοβουλία και προσωπική προσπάθεια του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου κ.Κ.Μερκούρη μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης ένα πρόγραμμα πρόληψης και προαγωγής της υγείας των κατοίκων του Δήμου Ανωγείων αλλά και όλου του ορεινού Μυλοπόταμου με τη συνεργασία του Γ.Ν.Α «Λαϊκό», του Κέντρου Υγείας Ανωγείων και του Δήμου Ανωγείων.

Οι ειδικότητες που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είναι οι εξής:

1.Αγγειοχειρουργική

 1. Αιματολογία
 2. Αλλεργιολογία
 3. Γηριατρική
 4. Διαβητολογία
 5. Ενδοκρινολογία
 6. Καρδιολογία
 7. Λοιμωξιολογία
 8. Ογκολογία
 9. Οφθαλμολογία
 10. Ουρολογία
 11. Ρευματολογία

Οι εθελοντικές επισκέψεις των ιατρών θα πραγματοποιούνται συνήθως Σαββατοκύριακα και Αργίες. Η συχνότητα επισκέψεων για κάθε ειδικότητα προσδιορίζεται σε δύο φορές το χρόνο πλην των καρδιολόγων που θα συνεχίσουν να επισκέπτονται το Κέντρο Υγείας Ανωγείων κάθε μήνα.

Το πρόγραμμα αρχίζει το τριήμερο του Αγίου πνεύματος

22 έως 24 Ιουνίου 2024 .Θα λειτουργήσει καρδιολογικό ιατρείο στο χώρο του Κέντρου Υγείας Ανωγείων και αγγειοχειρουργικό και γηριατρικό ιατρείο στο χώρο του ΚΗΦΗ Δ.Ανωγείων.

Για κλείσιμο ραντεβού με καρδιολόγο απευθυνθείτε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων στα τηλ.2834031208 .

Για κλείσιμο ραντεβού σε Αγγειοχειρούργο και Γηρίατρο απευθυνθείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία ,8π.μ.- 3μ.μ.στο τηλ.2834031484 και 2834031550

Το παραπάνω πρόγραμμα υλοποιείται με την ευγενική χορηγία της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, SKY express.

Μοιραστείτε το

-

-->