Μια ιστορική απόφαση έλαβε το Δ.Σ του Αετού Ανωγείων το βράδυ της Δευτέρας, καθώς αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση και να ανέβει κατηγορία μετά την αποχώρηση από την Α1 ΕΠΣΗ της ομάδας του Ζαρού αλλά και του Τυμπακίου που κέρδισε την άνοδο σε παραπάνω κατηγορία. Έτσι 6 χρόνια μετά το 2018 που ο Αετός πήρε μεταγραφή από το Ρέθυμνο στο Ηράκλειο, ήρθε η στιγμή για την ομάδα να αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια του Ηρακλειωτικου ποδοσφαίρου, αυτά της Α1 ΕΠΣΗ, μιας απαιτητικής, δύσκολης, περισσότερο κοστοβόρας αλλά και τόσο συναρπαστικής κατηγορίας.

Οι Ανωγειανοί εκμεταλλεύτηκαν έτσι και την πορεία πρωταθλητισμού που έκαναν στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ όπου με τρομερό αήττητο σερί 13 αγώνων κατάφερε στο νήμα να κερδίσει την δεύτερη θέση πίσω μόνο από την πρωταθλήτρια ομάδα του Ασημιού. Αυτή η δεύτερη θέση έδωσε και το δικαίωμα να έχει την πρόταση να αντικαταστήσει ομάδα που πέφτει από την παραπάνω κατηγορία.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Σαλουστρος ένας πολύ ικανός παράγοντας και γνώστης του τοπικού ποδοσφαίρου, με δυναμικούς ανθρώπους δίπλα του, αποφάσισαν ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση, και έρχεται την καλύτερη ώρα θα λέγαμε καθώς από τον Οκτώβριο  θα αγωνίζεται στο ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο Ανωγείων. Σε ένα γήπεδο στολίδι και στην ανώτερη κατηγορία του Ηρακλείου.

Ευχόμαστε τα καλύτερα για τον Αετό. Και όπως τονίζουν οι άνθρωποι του, οι πόρτες του Δ.Σ είναι ανοιχτές για όποιον Ανώγειανό ή φίλο του τόπου θελήσει με την ενεργή συμμετοχή του να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή την σημαντική της αναβάθμιση, σε μια σίγουρα από τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της.

 

 

Μοιραστείτε το

-

-->