Τμήμα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου έφτασε στα Ανώγεια και στην ενορία μας στο Μεϊντάνι όπου αύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ. θα γίνει παράκληση και στη συνέχεια ο κόσμος θα μπορεί να το προσκυνήσει. Το λείψανο του Αγίου Γεωργίου παρέλαβε ο ίδιος ο π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης χθες προσωπικά από τα Ιωάννινα όπου του το παρέδωσε ο ηγούμενος της ιεράς Μονής Παναγίας Μολυβδοσκέπαστης π.Αρσενιος. ” Η ενορία μας έχει πλέον μεγάλο στήριγμα στις ζωές όλων μας” αναφέρει χαρακτηριστικά στην ΑΝΩΓΗ ο πάτερ Ανδρέας Κεφαλογιάννης που με συγκίνηση πραγματοποίησε αυτό το ιερό ταξίδι.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Με τη βοήθεια του θεού και τη θείας αδελφικής χάρης αγάπης προς την ενορία μας, έφτασε στον Άγιο Γεώργιο τμήμα του Ιερού Λειψάνου της χάρης του, το οποίο δωρήθηκε με όλες τις δέουσες πνευματικές ευχές από τον ηγούμενο π. Αρσένιο της Ιεράς Μονής Παναγίας Μολυβδοσκέπαστης Ιωαννίνων.

Ταξίδεψα στα Ιωάννινα, πήρα στα χέρια μου το πολύτιμο δώρο, ανέλαβα την ευθύνη προστασίας και φύλαξης του και αισθανόμουν ωσάν να είμαστε όλοι μαζί.

Η Ενορία μας, έχει πλέον μεγάλο στήριγμα στις ζωές όλων μας. Θερμή παράκληση να παραβρεθείτε στο Μεγάλο Ευχέλαιο  και παράκληση Αύριο Τετάρτη και ώρα 7μμ στην Εκκλησία μας, όπως μετά την ευλογία του Ευχελαίου, θα έχετε τη χάρη να προσκυνήσετε το Άγιο Λείψανο του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

Σας αναμένω όλους σας ενορίτες συγχωριανούς κι επιακέπτες να ενωθούμε ψυχικά και πνευματικά, με ευλογία του Κυρίου Χριστού μας και του Αγίου μας.”

 

Μοιραστείτε το

-

-->