Τον Δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε σήμερα ο Dr. Ghassan Khalil Διπλωματικός εκπρόσωπος της Unicef στην Ελλάδα μετά από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων (ΚΦΑΑ Ανωγείων) και στο “Σταυράκειο” Γυμνάσιο Λύκειο Ανωγείων.

Κατά την επίσκεψη του, ο εκπρόσωπος της Unicef στην Ελλάδα, συνομίλησε με την ομάδα έργου και τους φιλοξενούμενους στην Δομή και με την Διευθύντρια του Λυκείου κ. Μαίρη Μπαγκέρη.

Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο συζητήθηκαν προτάσεις που μπορούν να διατυπωθούν στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Παιδείας που θα βελτιώσουν περεταίρω τα προγράμματα φιλοξενίας.

Ο  εκπρόσωπος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την λειτουργία της δομής αλλά και του σχολείου και τα συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στην ομάδα έργου, ενώ ένοιωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το πώς η τοπική κοινωνία έχει αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια.

Τον κ. Εκπρόσωπο συνόδευαν η κα Παρασκευή Τσιάρα Συντονίστρια Εκπαίδευσης Προσφύγων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης, ο κ. Σιμόπουλος Γιώργος, Education Officer του γραφείου της Unicef EΛΛAΔOΣ και την κα Λαϊνά Κλεοπάτρα, Executive Assistant to the Country Representative 

 

Μοιραστείτε το

-

-->