
Την Κυριακή 31 Μαρτίου, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγιας Τριάδος στο Κρουσωνα το 40μερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Κωνσταντίνου Μανουρα του “Στελογιώργη”, με την οικογένεια του να καλέι συγγενείς και φίλους να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του.
Ο Κωνσταντίνος Μανουράς “έφυγε” πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή στις 25 Φεβρουαρίου 2024, μόλις στα 70 του χρόνια. Με την σύζυγο του Ελευθερία είχαν αποκτήσει 2 γιούς και 1 κόρη , το Γιώργο, τον Νίκο και την Κλαίρη.
Κτηνοτρόφος στο επάγγελμα σπούδασε και τα τρία του παιδιά μηχανικούς. Φίλοι, συγγενείς κουμπάροι και συντεκνοι έχουν να πουν για το ήθος και τις αρχές του.
Στην μνήμη του, η οικογένεια του προσέφερε στην ΑΝΩΓΗ το ποσό των 100 ευρώ Τα χρήματα θα διατεθούν στο Εργαστήρι Γνώσης Ιστορίας και Πολιτισμού της ενορίας του Αγίου Γεωργίου. Τους ευχαριστούμε θερμά.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.