Στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Ανωγείων Αντώνης Ρούλιος, για να απευθυνθεί στους Ανωγειανούς της πρωτεύουσας ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το σχέδιο του για τα Ανώγεια της επόμενης πενταετίας, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο, τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον δημότη του μεροκάματου και πως θα καλυτερεύσει η ζωή του.

Ο Αντώνης Ρούλιος μίλησε για ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο καταρτισμένο με ανθρώπους του τόπου, γνώστες των προβλημάτων του χωριού και με όρεξη να δουλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Τον Αντώνη Ρούλιο προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου των Ανωγειανών της Αθήνας “Το Ιδαίον Άντρον”, Ζαχαρένια Ανδρεαδάκη, ανοίγοντας τον κύκλο των ομιλιών των υποψηφίων δημάρχων του χωριού στην Αθήνα, που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου με την ομιλία του έτερου υποψήφιου Σωκράτη Κεφαλογιάννη.

Μετά την ομιλία του, ο Αντώνης Ρούλιος και αφού ευχαρίστησε για την φιλοξενία το Δ.Σ του συλλόγου των Ανωγειανών, συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην ομιλία του, δίνοντας ραντεβού στο χωριό για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Φωτογραφίες: Νικόλας Φασουλάς “Σκαμνάκος”

Μοιραστείτε το

-

-->