Με οδύνη αποχαιρέτησαν σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, τα Ανώγεια τον καθηγητή Κοινωνιολογίας και Πολιτικών Επιστημών, Γιώργη Σκουλά του “Καβοβαγγέλη” που “έφυγε” από τη ζωή στα 75 του χρόνια την περασμένη Τρίτη. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Περαχώρι, παρουσία πλήθους κόσμου που θέλησαν να πουν μια κουβέντα παρηγοριάς στη σύζυγο και τα παιδιά του.

Μεταξύ άλλων επικήδειους λόγους εκφώνησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σπύρος Δανέλλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Νίκος Σκουλάς και η κόρη του εκλιπόντος Δέσποινα.

Με σημείωμα του τον αποχαιρετάει και ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, αναφέροντας τα εξής:

“Ένα εκλεκτό τέκνο των Ανωγείων, ο Γιώργης Σκουλάς (του Καβοβαγγέλη), ο Καθηγητής Κοινωνιολογίας και  Πολιτικής Θεωρίας και Ανάλυσης του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έφυγε από την ζωή, αφήνοντας πίσω ένα μεγάλο αποτύπωμα.

Το πνευματικό έργο που αφήνει  για την επιστήμη και την κοινωνία είναι αξιοσημείωτο και πολυδιάστατο, ακριβή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Πάντα είχε στο μυαλό και στην καρδιά του τα Ανώγεια και την πρόοδο τους. Τίμησε με την παρουσία του, τον τόπο του και την οικογένεια του.

Εκ μέρους όλων των Ανωγειανών, εκφράζω στην γυναίκα του  και τα παιδιά του τα θερμότερά μου Συλλυπητήρια”.

 

Μοιραστείτε το

-

-->