Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 11.30 π.μ. θα ξεκινήσει ο Αετός τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας ως γηπεδούχος την Αγία Βαρβάρα, στο γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι. Η ομάδα μας φέτος θα φιλοξενηθεί στον Αλμυρό, λόγω των εργασιών που γίνονται στο δημοτικό στάδιο Ανωγείων και αναμένεται να διαρκέσουν ακόμα μερικούς μήνες. Με ανακοίνωση του ο Αετός ευχαριστεί για την φιλοξενία τον Αλμυρό, αναφέροντας:

“Έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας την Κυριακή στις 11:30 με την Αγία Βαρβάρα στο γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι. Η ομάδα μας φέτος θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Αλμυρού μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο μας. Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Αλμυρού και προσωπικά τον πρόεδρο Θωμά Γαβαλά ,τον Δήμο Μαλεβιζίου και την αρμόδια αντιδήμαρχο Λυρώνη Παγκάλου Χρύσα για την παραχώρηση του δικαιώματος στην ΕΠΣ Ηρακλείου να ορίζει αγώνες του σωματείου μας μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης του γηπέδου μας” καταλήγει.

Ο Αετός με νέο πρόεδρο τον Γιάννη Σαλούστρο, προπονητή τον Χάρη Αρμουτάκη και ένα κράμα παιχτών με εμπειρία αλλά και νιάτα, φιλοδοξεί να κάνει μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Το μειονέκτημα των αγώνων μακριά από τα Ανώγεια, η ομάδα μας μπορεί να το καλύψει με τη σκληρή δουλειά που ήδη γίνεται, την στήριξη από κόσμο και Δ.Σ και τη φιλοδοξία που είναι έντονη για διάκριση στο απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα.

Καλή επιτυχία ευχόμαστε στον Αετό, μια γεμάτη χρονιά, με υγεία και δύναμη σε παίχτες, προπονητές, συμβούλιο και όλο το δυναμικό της ομάδας μας.

Ο Αετός θα αγωνιστεί στον δεύτερο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ που απαρτίζεται από τις παρακάτω ομάδες:

Α2 ΕΠΣΗ (2ος όμιλος)

Κεραυνός

Αγία Βαρβάρα

Κανάρια

Γαρίπα

Ασήμι

Αετός Ανωγείων

Ασίτες

Παλιανή

Δειλινά

Άγιος Δημήτριος

Στην φωτογραφία ο πρόεδρος του Αετού Γιάννης Σαλούστρος (Χαρκιά) με τον γιατρό της καρδιάς των Ανωγειανών Ντίνο Μερκούρη, μετά το πρόσφατο φιλικό της ομάδας με τους γιατρούς του Λαικού Νοσοκομείου Αθηνών, στο Γάζι.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->