Ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, ο Σύλλογος Ανωγειανών Αθήνας “Το Ιδαίον Άντρον”, με γνώμονα την πρόοδο και την ευημερία του γενέθλιου τόπου του, ως κατ’ εθιμο πλέον πράττει σε κάθε αντίστοιχη εκλογική αναμέτρηση, όμοια και φέτος, παρέχει το βήμα στους υποψηφίους Δημάρχους Ανωγείων να παρουσιάσουν στους Ανωγειανούς της Αθήνας το συνδυασμό τους και το όραμά τους για το μέλλον των Ανωγείων.

Η “αυλαία” ανοίγει το ερχόμενο Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023, στις 12:00, στην αίθουσα του Συλλόγου Ανωγειανών Αθήνας (Βελεστίνου 18, Αμπελόκηποι, πλησίον στάσης Μετρό Πανόρμου) με τον υποψήφιο Δήμαρχο, κο Αντώνιο Ρούλιο και το συνδυασμό του “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Ο κος Ρούλιος θα μας μιλήσει για τα σχέδια του συνδυασμού του για το μέλλον του χωριού μας, ενώ θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις των παρευρισκομένων, σε συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Την επόμενη Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023, ο Σύλλογος Ανωγειανών Αθήνας θα φιλοξενήσει το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο για το δημαρχιακό θώκο, κο Σωκράτη Κεφαλογιάννη και το συνδυασμό του “Τ’ Ανώγεια του μέλλοντος”.

Καλούνται οι Ανωγειανοί της Αθήνας να παρευρεθούν.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->