Ξεκινάνε σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου οι Πανελλήνιες εξετάσεις και για τα Γενικά Λύκεια με τους υποψήφιους να καλούνται να εξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Γενικής Παιδείας). Λόγω των εργασιών στατικής αποκατάστασης στο “Σταυράκειο” Γενικό Λύκειο Ανωγείων, οι εξετάσεις για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα γίνουν στα κοντέινερ.

Συνολικά 32 μαθητές του “Σταυράκειου” θα διαγωνιστούν φέτος στις εξετάσεις. 31 από αυτούς θα δώσουν εξετάσεις στα Ανώγεια και μια μαθήτρια θα εξεταστεί στα προφορικά στο Ρέθυμνο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!

Μια δύσκολη χρονιά με τα μαθήματα να γίνονται στα κοντέινερ, ενώ δίπλα στο σχολείο γίνονταν και συνεχίζουν να γίνονται οι εργασίες στατικής αποκατάστασης. Σε δύσκολες συνθήκες αλλά με τους καθηγητές να δίνουν πολλά περισσότερα από τον καλύτερο τους εαυτό, τους γονείς να συμπαραστέκονται με τον σωστό τρόπο και τους μαθητές να προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις, η χρονιά ολοκληρώθηκε ιδανικά και όλοι έχουν τις καλύτερες πιθανότητες για την εισαγωγή τους σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Η διευθύντρια του “Σταυράκειου_ Λυκείου Ανωγείων Μαίρη Μπαγκέρη εκ μέρους όλων των καθηγητών, εύχεται: “Τύχη αγαθή σε όλα τα παιδιά” τονίζοντας ότι: “η ζωή δε τελειώνει στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Καλή δύναμη στα παιδιά και τους γονείς τους. Ευχόμαστε οι κόποι όλων να ανταμειφθούν και να έχουμε και φέτος ένα μεγάλο ποσοστό εισακτέων από το Λύκειο μας”.

Να σημειώσουμε ότι οι καθηγητές έστειλαν στα παιδιά από ένα σημείωμα με ευχές για καλή επιτυχία και το ποίημα “Το πρώτο σκαλί” του Κωνσταντίνου Καβάφη που μεταξύ των άλλων στο ποίημα αναφέρει:

“Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα.
Κι αυτό ακόμη το σκαλί το πρώτο
πολύ από τον κοινό τον κόσμο απέχει”.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->