Στα Ανώγεια βρέθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου, η Κασσάνδρα Κοτζανάκη, υποψήφια βουλευτής Ρεθύμνου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη. Η συζήτηση στο Δημαρχείο, επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Ανωγείων και σε  δράσεις που μπορούν να προσφέρουν λύσεις σε έναν μικρό ορεινό δήμο και στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου.

Η Κασσάνδρα Κοτζανάκη είναι μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Ρέθυμνο και ήταν υποψήφια και στις Βουλευτικές εκλογές του 2019. ” Να επιστρέψουμε ξανά ενεργοί, δυναμικοί με νέες ιδέες με όραμα να διεκδικήσουμε και να φέρουμε τις λύσεις στα καθημερινά μας προβλήματα” είχε αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της.

Ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης ενημέρωσε την πολιτευτή για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ανωγείων, τις άμεσες προτεραιότητες και τις διεκδικήσεις του και ευχήθηκε στο τέλος στην Κασσάνδρα Κοτζανάκη καλό αγώνα και καλή επιτυχία για τις εκλογές της 21ης Μάιου. 

 

Μοιραστείτε το

-

-->