Για άλλη μια χρονιά, με τους μαθητές να μπαίνουν στην τελική ευθεία των εξετάσεων, ο Μαθηματικός Μανόλης Φασουλάς μέσω της ΑΝΩΓΗ, προσφέρει σημαντικά βοηθήματα, με ασκήσεις θεωρίας και μυαλού για τα παιδιά. Στην “παρέα” μας φέτος μπαίνει και ο γιος του, επίσης Μαθηματικός, Αλέξης Φασουλάς, με τους δυο καθηγητές να κρατούν και ανοιχτή επικοινωνία με τους μαθητές, που μετά τις δημοσιεύσεις των ασκήσεων θα μπορούν μέσω τηλεφώνου ή e-mail να ρωτούν και να λαμβάνουν απαντήσεις για τυχόν απορίες τους.

Για πολλά χρόνια άλλωστε ο Μανόλης Φασουλάς, ιδιοκτήτης του Φροντιστηρίου “Ολοκλήρωμα” στα Ανώγεια, αλλά και συγγραφέας πολλών μαθηματικών βιβλίων, στέκεται δίπλα στους μαθητές, κάτι που πράττει και ο γιος του Αλέξης που ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στα Ανώγεια και εργάζεται εδώ ως Μαθηματικός.

Όπως αναφέρουν ο Μανόλης και ο Αλέξης, πριν την σημερινή πρώτη δημοσίευση της άσκησης:

“Φίλοι μαθητές

Με την στήλη αυτή, θα επιχειρήσουμε μια επικοινωνία μαζί σας, «ανοιχτή γραμμή» θα την λέγαμε ,σε θέματα μαθηματικών Γ΄λυκείου.

Το σύνθημά  μας είναι : “Με γνώση…χαλαρά στις εξετάσεις”

Φιλοδοξία μας δεν είναι να “πιάσουμε” τα θέματα των Πανελληνίων Εξετάσεων!

Φιλοδοξία μας είναι να ρίξουμε όσο γίνεται περισσότερο φως σε “πιθανά σκοτεινά σημεία” της μαθηματικής σας παιδείας και να προκαλέσουμε διάλογο!

Φιλοδοξία μας είναι  ,να συμβάλουμε ,όσο είναι εφικτό,να πάτε στις εξετάσεις χαλαρά,αλλά με ….ορθάνοιχτα τα μάτια σας!

Ο τρόπος που παρουσιάζονται τα θέματα που θα ακολουθήσουν ,θέλουμε να πιστεύουμε ό,τι εγγυάται θετικά προς αυτές τις κατευθύνσεις.

Αφού σας ευχηθούμε καλή δύναμη στην προσπάθειά σας αυτή ,να ξέρετε  ότι θα υπάρχει “ανοιχτή γραμμή” στα τηλέφωνα : 6972774235 και 6948718101 καθώς και στο mail :  [email protected],για τυχόν απορίες σας.”

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ Η ΠΡΩΤΗ ΑΣΚΗΣΗ:

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->