O Γιάννης Σκουλάς του “Μεταξόκωστα” ‘ήταν ένας εξαιρετικός  Ανωγειανός που κατοικούσε στη Χίο με την οικογένεια του. Ήταν το τρίτο από τα έξι παιδιά του Μεταξόκωστα και  συνταξιούχος πρώτος μηχανικός του εμπορικού ναυτικού.

Ένα χρόνο πριν, στις 22 Μαρτίου 2022 “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του και στους συγχωριανούς του πίσω στα Ανώγεια, που τον εκτιμούσαν καθώς τιμούσε το όνομα του χωριού όπου κι αν βρισκόταν.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου, η οικογένεια του θα τελέσει ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του, στην Συκιάδα της Χίου. 

Με σημείωμα τους στην ΑΝΩΓΗ, τον αποχαιρετούν τα αδέρφια του Δημήτρης και Νίκη Σκουλά, αναφέροντας τα παρακάτω λόγια:

“Συμπληρώθηκε κιόλας ένας χρόνος από τον μισεμό του αγαπημένου μας αδερφού Γιάννη (του Μεταξόκωστα). Το ετήσιο μνημόσυνο θα τελεσθεί Κυριακή στις 19 Μαρτίου στη Συκιάδα της Χίου, όπου είναι και ο τόπος κατοικίας της οικογένειας του.

Όλοι εμείς που θα ανάψουμε ένα κεράκι στη μνήμη του, ας ευχηθούμε να είναι ελαφρύ το χώμα της μυροβόλου Χίου που τον καλοδέχτηκε και τον σκεπάζει.”

-Στην μνήμη του, τα αφέρφια του Δημήτρης και Νίκη Σκουλά προσέφεραν στην ΑΝΩΓΗ το ποσό των 50 ευρώ για τις ανάγκες της ηλεκτρονικής μας έκδοσης, χρήματα που θα διατεθούν για το Εργαστήρι Γνώσης, Ιστορίας και Πολιτισμού της ενορίας του Αγίου Γεωργίου. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

 

Μοιραστείτε το

-

-->