Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Μεϊντάνι, το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Νίκης Πασπαράκη “Γιαννιούδενας”. Η οικογένεια της καλεί συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη της. Η τελετή θα γίνει σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Η Νίκη Πασπαράκη “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, στις 19 Φεβρουαρίου 2022. Πλήρης ημερών  και έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.  Υπήρξε σύντροφος της ζωής του σπουδαίου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Γιάννη Πασπαράκη (Γιαννιός) που συμμετείχε στη Μάχη στο Σφακάκι και πέθανε το 2005.

Η οικογένεια της στη μνήμη της προσέφερε στην ΑΝΩΓΗ το ποσό των 50 ευρώ για το Εργαστήριο Γνώσης, Ιστορίας και Πολιτισμού της ενορίας του Αγίου Γεωργίου στο Μεϊντάνι. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα των Ανωγείων που την σκεπάζει.

Μοιραστείτε το

-

-->