Τον Ανωγειανό πολιτικό Γιάννη Κεφαλογιαννη θα τιμήσει σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα ο Δήμος Ανωγειων.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ομιλία εκ μέρους της οικογένειας θα απευθύνει η βουλευτής της Ν.Δ Όλγα Κεφαλογιάννη. Το καλωσόρισμα θα κάνει ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης.

Στον μουσικό επίλογο της εκδήλωσης θα συνεργαστούν δυο σπουδαίοι μουσικοί, ο Μινως Μάτσας και ο Βασιλης Σκουλάς.

Η εκδήλωση θα γίνει στο θέατρο “Νίκος Ξυλούρης”

Όπως αναφέρει ο δήμος Ανωγείων:

“Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ημέρα που ο γιατρός έφυγε από κοντά μας και το Δημοτικό Συμβούλιο των Ανωγείων αποφάσισε καθολικά, να τιμήσει τη μνήμη του.

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης υπηρέτησε για δεκαετίες τον λαό και τίμησε την ψήφο των Ρεθυμνιωτών, βάζοντας την σφραγίδα του στην ανάπτυξη του τόπου. Πολλά από τα έργα που άλλαξαν το μέλλον του Νομού έχουν την σφραγίδα του.

Σε όλη του την πορεία διακρίθηκε για την αγάπη του στην πρόοδο και πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει τον τόπο και τους ανθρώπους του ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων.

Τα Ανώγεια πάντα κρατούσαν ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά του Γιάννη Κεφαλογιάννη, του Τσουρογιάννη ο οποίος φρόντιζε να προωθεί και να υποστηρίζει όλα τα θέματα που αφορούσαν την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε με την σύμφωνη γνώμη των παρατάξεων, να τιμήσει τον ξεχωριστό αυτό Ανωγειανό πολιτικό με την διοργάνωση πολιτικής εκδήλωσης στη μνήμη του.”

 

Μοιραστείτε το

-

-->