Ύστερα από δύο χρόνια αναστολής των πολιτιστικών εκδηλώσεων λόγο της πανδημίας ο Πολιτιστικός σύλλογος Σισάρχων άρχισε την υλοποίηση ενός τρίχρονου προγράμματος πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 20:00 το βράδυ ο πολιτιστικός σύλλογος θα υποδεχθεί και θα τιμήσει τον εξαίρετο μουσικό και τραγουδιστή Χαράλαμπο Γαργανουράκη.

Για τον Χαράλαμπο θα μιλήσει ο συγχωριανός και φίλος του δημοσιογράφος Κώστας Βασιλάκης.

Νωρίτερα στις 7 το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης θα εγκαινιάσουν το σταθμό βιολογικού καθαρισμού του χωριού που ολοκληρώθηκε και λειτουργεί με την εποπτεία του Δήμου.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης θα παρακολουθήσει την εκδήλωση για τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη.

Καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου και τους φίλους των Σισάρχων σε μια ενδιαφέρουσα και δροσερή βραδιά για να τιμήσουμε το σπουδαίο κρητικό μουσικό.

 

Μοιραστείτε το

-

-->