Αετός-Καμινια 2-1 σήμερα στα Ανώγεια. Μεγάλη νίκη ( η τρίτη συνεχόμενη) που φέρνει την ομάδα μας σε τροχιά play-off. Ακολουθούν αλλά δύο παιχνίδια εντός έδρας, με την Αγία Βαρβάρα την Τετάρτη και το Ασημι την Κυριακή όπου σε ενδεχόμενο νέων νικών, θα σταθεροποιήσουν τον Αετο στα υψηλά σκαλιά της βαθμολογίας.

Τα γκολ απόψε οι Μανόλης Σπαχης και ο Γιώργος Κονιός που ανέτρεψαν το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου με το πέναλτι γκολ του Παπαδάκη. Τα Καμίνια έπαιζαν με παίχτη λιγότερο από το 30′ μετά την αποβολή του Στρατηγάκη.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο πρωτοπόρος Ρούβας πέρασε με 1-2 από το Ασήμι και έφτασε τους 32 βαθμούς, με τον Αετό να φτάνει τους 21 και να πιάνει την πέμπτη θέση για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια παιδιά!

 

Μοιραστείτε το

-

-->