Ο Δήμος Ανωγείων με δελτίο τύπου, συμπαραστέκεται στον αγώνα των παραγωγών για τη διεκδίκηση της αναγκαίας για την επιβίωσή τους επιδότησης και δηλώνει την έμπρακτη στήριξή του διευκολύνοντας με κάθε πρόσφορο μέσο την παρουσία όλων των ενδιαφερομένων, συμπεριλαμβανομένων και των δημοτικών υπαλλήλων, στο συλλαλητήριο της Τρίτης 16 Νοεμβρίου 2021.

 Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Ηράκλειο την Τρίτη 16 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το πλάνο των διοργανωτών που ζητούν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι να γίνει προ-συγκέντρωση στο Παγκρήτιο Στάδιο, να ακολουθήσει πορεία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και μετέπειτα στην Περιφέρεια, αλλά και κατάληψη στο τοπικό υποκατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Οι παραγωγοί και οι φορείς των Κρητικών θα επιδώσουν σχετικό ψήφισμα με τα αιτήματά τους (κουτσουρεμένες ενισχύσεις, δασικοί χάρτες, κόστος παραγωγής και εκτροφής κ.λπ.), τόσο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όσο και στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.

Μοιραστείτε το

-

-->