Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή της αναφέρεται στην απαξίωση των αγροτών και κτηνοτρόφων Ρεθύμνου από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στις μειωμένες επιδοτήσεις.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Οι πετσοκομμένες επιδοτήσεις και οι δημόσιες προσβολές σε βάρος των αξιοπρεπών κτηνοτρόφων και παραγωγών μας είναι νέες πολιτικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Λιβανού στις πολιτικές πρακτικές τις κυβέρνησης στην Αγροτική Πολιτική. Όλα θυμίζουν εποχές δεξιάς πριν το 2015 και την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ. Η απαξίωση των αγροτών και κτηνοτρόφων μας είναι ξεκάθαρα πλέον πολιτική επιλογή του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του.

Μειωμένες επιδοτήσεις πάνω από 10%, αδιαφάνεια στον τρόπο που κόπηκαν, ψίχουλα σε νέους αγρότες που έκαναν πρώτη φορά ενεργοποίηση φέτος και η μόνη απάντηση στους παραγωγούς μας που ανησυχούν, καθώς βλέπουν επιπλέον της μείωσης των εσόδων τους την αύξηση τους κόστους παραγωγής και την αδιαφορία της ΝΔ, ήταν οι προσβλητικές ανακοινώσεις Λιβανού για «σκυλιά» που φωνάζουν.

Αν δεν μπορείτε να δώσετε στους κτηνοτρόφους μας αυτό που αξίζουν τουλάχιστον μην τους προσβάλετε. Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου δεσμευόμαστε ότι σε εποχές πριν το 2015 δε θα επιτρέψουμε να επιστρέψουμε».

 

Μοιραστείτε το

-

-->