Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, στο Ηράκλειο, το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Μιχάλη Σωχωράκη, που “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, στις 24 του περασμένου Αυγούστου. Η οικογένεια, καλεί φίλους και συγγενείς να προσέλθουν για να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του, με την τελετή να γίνεται σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Ο Μιχάλης Σωχωράκης γεννήθηκε το 1947 στο Νεοχώρι Μονοφατσίου. Σπούδασε Οικονομικά στην Αθήνα και εργαζόταν ως λογιστής. Παντρεύτηκε την Κατερίνα Σαλούστρου (Γκιρικλή) και μαζί απέκτησαν δυο γιους. Ο Νικόλας και ο Μάνος είναι σήμερα λαμπροί επιστήμονες που διαπρέπουν στο εξωτερικό, σε Ολλανδία και Δανία αντίστοιχα. Η σύντροφος της ζωής του Κατερίνα είναι γνωστή συμβολαιογράφος του Ηρακλείου. 

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με ήθος και σεβασμό, που αγάπησε τα Ανώγεια ως τόπο καταγωγής της γυναίκας του και αγαπήθηκε επίσης από την τοπική κοινωνία. Η απώλεια του προκάλεσε θλίψη και ο αποχαιρετισμός του έγινε με σεβασμό και εκτίμηση στην προσφορά του και την γενικότερη στάση ζωής που είχε.

Στη μνήμη του Μιχάλη Σωχωράκη, η οικογένεια του προσέφερε στην ΑΝΩΓΗ, το ποσό των 100 ευρώ για τις ανάγκες της ηλεκτρονικής μας έκδοσης, χρήματα που θα διατεθούν για το Εργαστήρι Γνώσης της ενορίας του Αγίου Γεωργίου και των δωρεάν φροντιστηρίων που γίνονται στον χώρο. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->