Η εμπιστοσύνη μας απόλυτη στην Ιατρική επιστήμη που φέρνει την “Ανάσταση” από το σκοτάδι της πανδημίας, μέσω των εμβολιασμών που γίνονται σε όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό. Με μεγάλη χαρά περιμέναμε στη σειρά , με αρκετούς συγχωριανούς και συγχωριανές μας, αλλά και κατοίκους γειτονικών χωριών, για να κάνουμε το εμβόλιο κατά του Covid-19. Στην φωτογραφία ο δημοσιογράφος της εφημερίδας μας, Γιώργης Μπαγκέρης, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου, κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού του με το εμβόλιο της Astra Zeneca.

H ΑΝΩΓΗ ευχαριστεί θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ανωγείων, για το σπουδαίο λειτούργημα που επιτελούν στον Ορεινό Μυλοπόταμο και που αφορά σε ένα πληθυσμό, άνω των 13.000 κατοίκων. Τους ευχόμαστε να έχουν την υγεία τους και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση το τεράστιο κοινωνικό τους έργο. Και πάντα με το ίδιο χαμόγελο και την ζεστή καλημέρα που χαρίζουν σε όλους μας.

Από αύριο, Μεγάλο Σάββατο, θα ανοίξει και η πλατφόρμα των εμβολιασμών για τις ηλικίες 44-49. Ραντεβού μπορείτε να κλείσετε στα φαρμακεία της περιοχής.

Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Καλή Ανάσταση! Να περάσετε τις ομορφότερες γιορτές , δίπλα στην οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->