Του Ιωάννη Ν. Ανδρεαδάκη, δικηγόρου

Συμπληρώθηκε κιόλας ένας χρόνος, αφότου η Καπετάνισσα, η Αρχόντισσα Παπαδιά, η Ειρήνη Ανδρεαδάκη του Παπά Νικόλα, εγκατέλειψε τα εγκόσμια. Η αρχοντιά, η πολυπραγμοσύνη και η στιβαρότητα που απέπνεε η αγέρωχη μορφή της, έμεινε ανεξίτηλη για όλους όσοι την εγνώρισαν, την έζησαν και παραδειγματίστηκαν από την απέριττη ζωή της.

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στον Αι Γιάννη, σε στενότατο οικογενειακό κύκλο, λόγω των αυστηρών περιορισμών κατά της πανδημίας (Covid-19), τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της, καθώς και τα “συναπαντήματα” του παπά Νικόλα.

Εις μνήμης αυτής και του παπά Νικόλα Ανδρεαδάκη, τα παιδιά των κατέθεσαν διάφορα χρηματικά ποσά για την στήριξη και αρωγή ευπαθών ομάδων και ατόμων που χρήζουν άμεσης οικονομικής βοήθειας.

Αιωνία η μνήμη των!”

-Η ΑΝΩΓΗ ευχαριστεί θερμά τον δικηγόρο Ιωάννη Ανδρεαδάκη, γιο των αείμνηστων παπά Νικόλα και Ειρήνης Ανδρεαδάκη, για την προσφορά 100 ευρώ στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στη μνήμη των γονιών του, για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Γνώσης και της ηλεκτρονικής έκδοσης της ΑΝΩΓΗ.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->