Ομόφωνα εκλέχτηκε νέος πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Ανωγείων, ο Βασίλης Μανουράς “Καγιαμπής” κατά τη διάρκεια των διεργασιών στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Πειραιώς “Μανόλης Κεφαλογιάννης” που διεξήχθησαν χθες Παρασκευή 30 Οκτωβρίου. Παράλληλα αναδείχθηκε και το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου χωρίς να καθοριστούν οι αρμοδιότητες του καθενός, κάτι που θα γίνει σε νέα συνάντηση που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες. Η θητεία του νέου προέδρου και του Δ.Σ θα είναι διετής.

Όπως είχε αναφέρει η ΑΝΩΓΗ, είχαν ξεκινήσει διεργασίες και εγγραφές νέων μελών σε όλη τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου. Περίπου 50 μέλη προστέθηκαν ως νέα στον κτηνοτροφικό σύλλογο Ανωγείων στα ήδη υπάρχοντα, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και δραστηριοποίηση ώστε ένα σημαντικό εργαλείο διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων των κτηνοτρόφων να δυναμώσει τη φωνή του το επόμενο διάστημα. Θυμίζουμε ότι η εγγραφή κοστίζει 20 ευρώ και για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε από τα νέα μέλη του Δ.Σ που εκλέχτηκαν χθες.

Ο Βασίλης Μανουράς είναι ένα από τα πιο ενεργά και δραστήρια μέλη της κτηνοτροφικής κοινότητας των Ανωγείων και πάντα μπροστά, στην πρώτη γραμμή προάσπισης των δικαιωμάτων του κλάδου του. Τον τελευταίο χρόνο ενεπλάκη και με τα δημοτικά καθώς είναι δημοτικός σύμβουλος Ανωγείων με την παράταξη του Εμμανουήλ Καλλέργη “Δημοτική προοδευτική κίνηση” έχοντας λάβει στις πρόσφατες εκλογές περισσότερους από 200 σταυρούς προτίμησης. Του ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του, πάντα με γνώμονα την αναβάθμιση του επιπέδου και της ποιότητας ζωής των κτηνοτρόφων στην περιοχή μας.

Το νέο Δ.Σ του κτηνοτροφικού συλλόγου Ανωγείων

Πρόεδρος: Βασίλης Μανουράς (Καγιαμπής)

Μέλη (σ.σ η κατανομή των αρμοδιοτήτων τους θα γίνει σε επόμενο συμβούλιο)

-Εμμανουήλ Βρέντζος (Κάτης)

-Γιάννης Αεράκης (Πολιός)

-Κώστας Κεφαλογιάννης (Θράμπαλος)

-Δημήτρης Καλλέργης (Σπηταλιώρος)

-Γεώργιος Σταυρακάκης του Στυλιανού

-Κλεισθένης Σμπώκος

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->