Όλα είναι έτοιμα στο ΓΕΛ Ανωγείων, που έχει οριστεί ως ένα από τα δώδεκα εξεταστικά Κέντρα του Νομού Ρεθύμνου, για την αυριανή πρεμιέρα των Πανελλήνιων εξετάσεων, με τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου να ξεκινάνε τη δοκιμασία με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Οι εξετάσεις για τα Γενικά Λύκεια  θα ολοκληρωθούν στις 26 Ιουνίου.

Από το “Σταυράκειο” ΓΕΛ θα δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις δεκαπέντε συνολικά παιδιά, τα δεκατέσσερα θα διαγωνιστούν με το νέο σύστημα και ένα με το παλαιό. Διεκδικούν 77.970 θέσεις προς τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας.

Να αναφέρουμε ότι για τους μαθητές η χρήση μάσκας είναι προαιρετική, σε αντίθεση με τους επιτηρητές καθηγητές που θα πρέπει να την φοράνε. Τα θρανία θα έχουν τις προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ τους, ενώ ο χώρος θα αερίζεται με φυσικό τρόπο και απαγορεύονται οι ανεμιστήρες.

Οπως αναφέρει στην ΑΝΩΓΗ  η διευθύντρια του ΓΕΛ Ανωγείων Μαίρη Μπαγκέρη: “Το Σταυράκειο είναι από όλες τις απόψεις έτοιμο για την έναρξη των Πανελλήνιων εξετάσεων. Παρά τη δύσκολη χρονιά και τις ειδικές συνθήκες λόγω κορονοϊού, προσπαθήσαμε και θεωρώ ότι οι μαθητές είχαν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Στους δεκαπέντε μαθητές μας ευχόμαστε καλή επιτυχία, είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν και φέτος τη μακρά παράδοση επιτυχιών του σχολείου μας”.

 

Μοιραστείτε το

-

-->