Την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Δαμάστα, το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Γεωργίου Σαρρή, που ο χαμός του μόλις στα 50 του χρόνια, στις 9 του περασμένου Μαΐου είχε σκορπίσει τη θλίψη.Η οικογένεια του καλεί συγγενείς και φίλους να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του.
Ο Γιώργος Σαρρής ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα Σπιθούρη (του Ευριπίδη του Παλιολαδίτη) και ήταν πατέρας δύο ανήλικων τέκνων, του Ευάγγελου και της Ισμήνης. Είχε διατελέσει αντιδήμαρχος στον παλιό δήμο Τυλίσου, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας. Ήταν γεωπόνος και διατηρούσε στο Γάζι κατάστημα με γεωπονικά είδη.Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας είχε εκφράσει την οδύνη του στη κηδεία του Γεωργίου Σαρρή αναφέροντας:”Ο εκλιπών είχε συνδέσει την παρουσία του με διαρκή προσφορά, τόσο ως ένας άξιος επιστήμονας, όσο και με την ανάμιξή του στα κοινά.Ως Γεωπόνος, στάθηκε πάντα στο πλευρό των Αγροτών της περιοχής μας, με τις πολύτιμες συμβουλές και την διαρκή καθοδήγησή του.Η αγάπη του προς τη Δαμάστα και γενικότερα το Μαλεβίζι, υπήρξε ο λόγος της ενασχόλησής του με τα δημοτικά. Επί Δήμου Τυλίσου, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Φθενού, αξιώθηκε δε να συμβάλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση και επίλυση πλήθους προβλημάτων”.
-Στην μνήμη του κουνιάδου του, ο Βασίλης Δραμουντάνης (Μπενταφούτης) και η σύζυγος του Θεονύμφη, προσέφεραν στην ΑΝΩΓΗ το ποσό των 50 ευρώ, χρήματα που θα διατεθούν για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Γνώσης του Αγίου Γεωργίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζε