Η ΑΝΩΓΗ σας παρουσιάζει σήμερα τη τρίτη από τις έξι συνολικά ενότητες, του βοηθήματος για τα Μαθηματικά της Τρίτης Λυκείου ενόψει των Πανελληνίων εξετάσεων το καλοκαίρι.

 

 

Η κάθε ενότητα είναι  μέρος από το υπό έκδοση βιβλίο του Μανόλη Φασουλά από τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ με τίτλο “Επανάληψη στα Μαθηματικά Γ’Λυκείου”.

 

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο καθηγητής Μαθηματικών:”Με ερωτήσεις εμβάθυνσης επιχειρείται να ριχτεί φως στα κρίσιμα σημεία της θεωρίας, με απώτερο σκοπό την κατανόηση και όχι την αποστήθιση της θεωρίας.” ενώ εύχεται να αποτελέσουν σημαντικό βοήθημα για τους μαθητές που προετοιμάζονται εντατικά μέσα στο σπίτι τους για τις εξετάσεις.

Την τρίτη ενότητα με τις ερωτήσεις και τις σωστές απαντήσεις μπορείτε να τη δείτε στις εννιά  φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα. Οι υπόλοιπες τρεις ενότητες θα δημοσιευθούν σταδιακά στις επόμενες δέκα ημέρες.

Την επιμέλεια των φωτογραφιών έκανε ο Μανόλης Σαμόλης. Οι μαθητές μπορούν να απευθυνθούν και στον ίδιο τον καθηγητή Μανόλη Φασουλά μέσω του email του:[email protected]

Μοιραστείτε το

-

-->