Κύπελλο και πρόκριση στη Θεσσαλονίκη και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα για την σκακιστική ομάδα του Λυκείου Ανωγείων!

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στο σκάκι η ομάδα του Λυκείου Ανωγείων, στα παγκρήτια σχολικά πρωταθλήματα που έγιναν στο Ηράκλειο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Παράλληλα στους ίδιους αγώνες το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μαρία Νταγιαντά. Η ομάδα μας όλοι μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Ανωγείων και των ΑΠΣ Ιδαίοι πήραν και την πρόκριση για τα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο!

Με συγκίνηση υποδέχθηκε την επιτυχία αυτή η διευθύντρια του Σταυράκειου Λυκείου Ανωγείων Μαίρη Μπαγκέρη η οποία τονίζει:

“Θερμά συγχαρητήρια στην σκακιστική ομάδα του ΓΕΛ Ανωγείων, που είναι και η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου με προπονητή και εμψυχωτή τον Μανόλη Νταγιαντά, για την πρωτιά τους στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το Μάρτιο. Παιδιά μας κάνετε περήφανους. Σας ευχαριστούμε!”

Τα παιδιά του ΓΕΛ Ανωγείων που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο:

-Χαιρέτης Γιώργος

-Νταγιαντάς Δημήτρης

-Σφυρή Ολυμπία

-Σαλούστρου Δέσποινα

-Μιρζάκ Βαλέρια

-Μανουρά Μαρία

Συγχαρητήρια σε όλους!

Μοιραστείτε το

-

-->