Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 10 μ.μ θα πραγματοποιήσει ο Αετός την ετήσια χοροεσπερίδα του στο Ηράκλειο και το κέντρο “Νυν και Αεί” που βρίσκεται στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17. Η είσοδος θα είναι στα 5 ευρώ χωρίς ποτό για την οικονομική στήριξη της ομάδας μας.

Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες των Ανωγείων που θα τραγουδήσουν εθελοντικά για τον Αετό, ο λυράρης Γιώργης Φασουλάς (Χουμάς) και ο λαουτιέρης Κώστας Καλλέργης (Κουρούπης).

Το Δ.Σ του Αετού Ανωγείων καλεί όλους τους Ανωγειανούς και τους φίλους της ομάδας, να βρεθούν στην εκδήλωση και να στηρίξουν τόσο οικονομικά όσο και ηθικά την προσπάθεια που γίνεται, ιδιαίτερα τα τελευταία δυο χρόνια που το σωματείο κοσμεί με την παρουσία της τα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου του Ηρακλείου. Ως πρωταθλητής της Γ’ΕΠΣΗ την πρώτη χρονιά, ως διεκδικητής και ισότιμος ανταγωνιστής για την άνοδο και φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ΕΠΣΗ, αλλά κυρίως για την δουλειά που γίνεται αυτή τη διετία στις Ακαδημίες που αριθμούν περισσότερα από 100 παιδιά των Ανωγείων και της ευρύτερης περιοχής, οι Ανωγειανοί οφείλουν να στηρίξουν την μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην εκδήλωση και καλή διασκέδαση σε όσες και όσους παρευρεθούν!

Μοιραστείτε το

-

-->