Ο Αλέξανδρος Παπαδάκης την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου μας καλεί να σαλπάρουμε μαζί του σε ένα ταξίδι γεμάτο γνήσιους, κρητικούς, παραδοσιακούς ήχους και μελωδίες από διάφορες γωνιές της Κρήτης. Η περιπλάνηση ξομπλιάζεται από παραδοσιακά όργανα της Κρήτης, όπως λύρα, λαγούτο, μπουλγαρί, μαντόλα, χαμπιόλι.
Μας σεργιανά από τον Άη-Βασίλη, στα Χανιά, από τα Αστερούσια στις αξέχαστες μελωδίες του Νικολή Τζέγκα, από τα Ανώγεια στο Αμάρι. Δίνει νέα πνοή στους σκοπούς μεγάλων μορφών της κρητικής μουσικής, όπως του Φουσταλιέρη, του Ναύτη, του Κουτσουρέλη. Μας θυμίζει παλιούς παραδοσιακούς σκοπούς και στίχους και μας εκ στασιάζει με τον ήχο της αρχέγονης ασκομπαντούρας του.
Συνοδοιπόροι του στα λαούτα θα είναι ο Στελλής Μυλωνάκης και ο Γιώργης Σταυρακάκης (Νιδιώτης).Τηλ. κρατήσεων: 2810225758. Σας περιμένουμε !!