“Μη ξαναβάλεις άρωμα γιατί το χαραμίζεις,

μα μόνο ‘που την ομορφιά που ‘χεις μοσκομυρίζεις…

—————————————————————-

Η ομορφιά σου αρώματα, δε θέλει, ούτε λούσα,

γιατί ‘χει φυσική ομορφιά ωσάν την Αρετούσα…”

Κυκλοφόρησε από το “Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι Αεράκης-Μουσικές εκδόσεις Σείστρον” ο νέος δίσκος των Γιώργη Φασουλά και Κώστα Καλλέργη “Μη ξαναβάλεις άρωμα” με αφορμή και τα 20 χρόνια δισκογραφικής τους πορείας. Ο υπεύθυνος του Μουσικού Εργαστηρίου Αεράκης, Ανδρέας Αεράκης, αναφέρει σχετικά για τη νέα κυκλοφορία:

“Κλείνοντας τα 20 χρόνια δισκογραφικής πορείας του Γιώργη Φασουλά με τον Κώστα Καλλέργη στην εταιρεία μας, ανοίγει ένας νέος κύκλος δημιουργίας με τον έβδομο στην σειρά δίσκο “Μη ξαναβάλεις άρωμα”. Ένας ψηφιακός δίσκος με νέα τραγούδια εκ των οποίων τα δύο έχουν γίνει ήδη επιτυχίες, σηματοδοτεί την πίστη του Γιώργη και του Κώστα σε αυτό που εκπροσωπούν όλα αυτά τα χρόνια. Άξιοι εκπρόσωποι της Ανωγειανής μουσικής παράδοσης που γέννησε μεγάλα κεφάλαια της μουσικής μας κληρονομιάς, συνεχίζουν ακάθεκτοι με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης. Τους ευχαριστώ προσωπικά διότι όπως ο Στέλιος Αεράκης αλλά και ο Μιχάλης τους ανέδειξαν από το πρώτο σας βήμα, την ίδια πίστη και εμπιστοσύνη έδειξαν και στο πρόσωπό μου. Δεν λοξοδρόμησαν ποτέ, ούτε άκουσαν τις σειρήνες δεξιά κι αριστερά να τους καλούν στην εφήμερη εμπορική επιτυχία ή στις νέες μόδες της μουσικής μας εποχής ή στο να θεωρούν ότι επειδή είναι αρκετά χρόνια σ’ αυτό το χώρο μπορούν να κάνουν τους μουσικούς, παραγωγούς και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα συνθέτει τον χώρο μας….Όλα είναι θέμα επιλογών, γι’ αυτό τους αγαπάει ο κόσμος, γι’ αυτό γεμίζουν τα μαγαζιά όπου κι αν παίζουν, γι’ αυτό και κάνουν επιτυχίες όπως επιτυχία θα γίνει κι αυτός ο νέος τους δίσκος…”

Ακούστε το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου:ΜΗ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΑΡΩΜΑ – ΓΙΩΡΓΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ | Official Audio Release © 2019

 

Μοιραστείτε το

-

-->