Μετά από την πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία των σωματείων μας, με τον Σκακιστικό Όμιλο Ανωγείων να κατακτά το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ήρθε η ώρα για την έναρξη της καινούριας σκακιστικής χρονιάς!

Οι εγγραφές στα μαθήματα σκακιού για το έτος 2019 – 2020 άρχισαν και είναι όπως πάντα ΔΩΡΕΑΝ για όλους, όπως και η παρακολούθηση των μαθημάτων.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ( ή του παιδιού σας) στο τηλέφωνο: 6972857752 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση των συλλόγων μας [email protected].

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα στο χώρο που στεγάζονται οι δύο σύλλογοι μας (ΣΟ Ανωγείων και ΑΠΣ ΙΔΑΙΟΙ Ανωγείων) όπου και θα γίνει η επίσημη έναρξη της νέας σκακιστικής χρονιάς. Μετά τις εγγραφές θα ακολουθήσει ο σχηματισμός του προγράμματος των τμημάτων και ορισμός των ημερών και των ωρών παρακολούθησης για κάθε τμήμα.

Θα σχηματιστούν τμήματα για όλες τις ανάγκες και ηλικίες (αρχαρίων, στάδιο μετά-αρχαρίων, προχωρημένων, πολύ προχωρημένων, ενηλίκων κλπ).

Η προπονητική ομάδα του ΣΟ Ανωγείων και του ΑΠΣ ΙΔΑΙΟΙ Ανωγείων θα αποτελείτε φέτος από τους: Νταγιαντά Μανόλη, Σφυρή Ολυμπία, Μιρζάκ Βαλέρια.

Μοιραστείτε το

-

-->