Για την Εκπαιδευτική εκδρομή τους στην Αθήνα ετοιμάζονται οι μικροί μαθητές της Έκτης Δημοτικού, όπου συνοδεία γονέων και εκπαιδευτικών θα επισκεφθούν την πρωτεύουσα από την Παρασκευή 27 Απριλίου έως και την Τρίτη 1 Μαΐου. Παράλληλα με την Αθήνα θα υπάρξουν επισκέψεις και στην Πελοπόννησο σε μέρη όπως το Ναύπλιο και ο Ισθμός της Κορίνθου σε μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εκδρομή!

Τα παιδιά θα αναχωρήσουν ακτοπλοϊκώς για Πειραιά και το Σάββατο 28 Απριλίου θα επισκεφθούν την Ακρόπολη και το μουσείου της, για να καταλήξουν στην συνέχεια σε Μοναστηράκι και Πλανητάριο. Το πρωινό της Κυριακής 29 Απριλίου θα βρεθούν στον ισθμό της Κορίνθου, αργότερα την Επίδαυρο για να καταλήξουν στην πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους, το Ναύπλιο, με επίσκεψη στο Παλαμήδι, στην φυλακή του Κολοκοτρώνη αλλά και στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας.

Την Δευτέρα 30 Απριλίου το πρωί η Έκτη Δημοτικού θα βρεθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στην Αθήνα. Έπειτα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ενώ θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος μέχρι την βραδινή επιβίβαση στο πλοίο ώστε να αφιχθούν στην Κρήτη την Τρίτη 1 Μαΐου.

Ευχόμαστε καλή διασκέδαση σε όλους, καλή διαμονή και καλή επιστροφή στα Ανώγεια!

Μοιραστείτε το

-

-->