Εκτός χωριού και μάλιστα σε μεγάλη απόσταση από κατοικημένες περιοχές θα πρέπει να εκτρέφονται τα αιγοπρόβατα, κι όχι μέσα στην αυλή του γείτονα...

Πολλά προβλήματα και παράπονα δημιουργούν στα Ανώγεια η ύπαρξη αιγοπροβάτων εντός του χωριού, καθώς αρκετοί κάτοικοι παραπονιούνται για αγρoζημιές αλλά και εστίες μολύνσεως δίπλα στα σπίτια τους. Ο Δήμος Ανωγείων αφουγκρασμένος την κατάσταση προχώρησε σε κάλεσμα σε όσους Ανωγειανούς διατηρούν πρόβατα εντός του χωριού για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για το σημαντικό αυτό πρόβλημα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
”Με αφορμή τις συνεχείς και έντονες διαμαρτυρίες δημοτών, σχετικά με θέματα αγροτικής ασφάλειας,vεντός της γεωργικής ζώνης, τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται καθημερινά από τις συγκρούσεις των συμφερόντων γεωργών και κτηνοτρόφων και δεδομένου ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο σας καλούμαι για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων την Τρίτη 1 Μαρτίου 2011 και ώρα 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι μας στη δημιουργία των προϋποθέσεων  εκείνων, του αμοιβαίου σεβασμού και της συνύπαρξης, που θα πρέπει αναμφισβήτητα να κατακτηθεί. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.»
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Σ. Κεφαλογιάννης

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->