Μια θέση εργασίας για καθαρίστρια στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, περιλαμβάνει η ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, ανάμεσα στις 25 θέσεις που ανακοινώθηκαν για όλη την Κρήτη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Πιο συγκεκριμένα για το Κ.Υ Ανωγείων προβλέπεται μια θέση καθαρίστριας για διάστημα σύμβασης δυο ετών με 6ώρη καθημερινή απασχόληση. Στα κριτήρια μεταξύ άλλων για την σειρά κατάταξης των υποψηφίων περιλαμβάνονται το διάστημα ανεργίας, τα ανήλικα τέκνα, ο βαθμός βασικού τίτλου, η εμπειρία, η αναπηρία υποψηφίου με ποσοστό τουλάχιστον 50% ή αναπηρία γονέα, τέκνου, αδελφού ή συζύγου και τέλος η εντοπιότητα.

Κάθε ενδιαφερόμενη στα Ανώγεια μπορεί να απευθυνθεί στα γραφεία του Δήμου Ανωγείων και στην κα Σούλα Κουνάλη,  για να παραλάβει την φόρμα της αίτησης για την θέση αυτή.  Οι αιτήσεις μπορούν να γίνονται και με ταχυδρομική αποστολή στη διεύθυνση : 7η ΥΠΕ Κρήτης, 3ο χιλιόμετρο Ηρακλείου-Μοιρών, Εσταυρωμένος, Τ.Κ 71500, Ηράκλειο Κρήτης, Τμήμα Διαχείρισης  Ανθρωπίνων πόρων, υπόψη κας Γαρεδάκη Ευλαμπίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2813404429. Η προθεσμία υποβολής αίτησης είναι για τις επόμενες δέκα ημέρες.

Ολόκληρη την προκήρυξη μπορείτε να την διαβάσετε εδώ: file:///C:/Users/bober3/Downloads/%CE%A8%CE%A0%CE%98%CE%A4469%CE%972%CE%99-%CE%996%CE%A5.pdf

 

 

 

Μοιραστείτε το

-

-->