Όλα πήγαν καλά για τον αγαπητό Ανωγειανό καλλιτέχνη Γιώργη Βρέντζο ή “Κάτη” το τροχαίο ατύχημα του οποίου το πρωί της Πέμπτης στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Φόδελε, ανησύχησε το χωριό αλλά και τους πολυπληθείς θαυμαστές του. Η ζώνη έσωσε τη ζωή στον Γιώργη, ο οποίος κινούνταν στις 8.30 π.μ προς το Ρέθυμνο και λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο ανατράπηκε στο οδόστρωμα αν και κινούταν με χαμηλή ταχύτητα, προφανώς λόγω της ύπαρξης λαδιών στον δρόμο. Ο Γιώργης απεγκλωβίστηκε από διερχόμενους οδηγούς και βγήκε από το όχημα του χωρίς να έχει πάθει ούτε γρατζουνιά και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο ΠΑΓΝΗ όπου μετά τις απαραίτητες εξετάσεις πήρε εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι!

Η ΑΝΩΓΗ επικοινώνησε με τον Γιώργη Βρέντζο για να του εκφράσει τα περαστικά της αλλά και να του μεταφέρει την αγάπη του κόσμου όπως αυτή εκδηλώθηκε με μηνύματα προς την ιστοσελίδα μας, αλλά και να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας του μετά το ατύχημα. Ο Γιώργης από το σπίτι του στο Ηράκλειο, μας τόνισε ότι είναι ευγνώμων στον Θεό και στην ζώνη που φορούσε και έτσι απέφυγε τα χειρότερα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του. Αναλυτικά τα όσα μας είπε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία:

“Ο Θεός δεν ήθελε να γίνει το κακό. Αν Γιώργη, δεν φορούσα τη ζώνη τώρα δε θα μιλούσαμε. Η ζώνη σώζει ζωές, ο κόσμος πρέπει να το μάθει και να το εφαρμόζει αυτό, εγώ το διαπίστωσα σήμερα και ευτυχώς την φορούσα. Από το μεσημέρι βγήκα από το Νοσοκομείο και τώρα που μιλάμε είμαι στο σπίτι μου στο Ηράκλειο. Όλα πήγαν καλά, δεν είχα ούτε γρατζουνιά, κανέναν τραυματισμό ούτε εσωτερικά ούτε εξωτερικά.

Στο αμάξι ήμουν μόνος και πήγαινα προς Ρέθυμνο, Πολύ πιθανόν να είναι λόγω λαδιού η ολισθηρότητα καθώς είναι μια χωματερή εκεί κοντά και πάνε και έρχονται φορτωμένα τα αμάξια. Η αστυνομία που ήρθε είδε το αμάξι, το οποίο σύρθηκε αρκετά μέτρα μακριά και ανατράπηκε. Δεν ξέρω τι έγραψαν στο πόρισμα τους αλλά το πιο λογικό είναι αυτό, να ήταν τα λάδια.

Θέλω να εκφράσω την αγάπη μου και το ευχαριστώ μου στον κόσμο για την συμπαράσταση του.Με κάνουν και νιώθω ποιο δυνατός. Το τηλέφωνο μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο και εσένα και την ΑΝΩΓΗ και όλους για τα μηνύματα τους. Έχω τηλεφωνήματα πραγματικά από παντού. Όπως με αγαπάει ο κόσμος τον αγαπώ και εγώ. Να είναι όλοι καλά, ας μην ξανασυμβεί σε κανένα οδηγό το παραμικρό..” ολοκλήρωσε συγκινημένος ο Γιώργης Βρέντζος.

Κλείνοντας οφείλουμε να τονίσουμε τα συγχαρητήρια μας για την άμεση επέμβαση τόσο της Αστυνομίας στο περιστατικό, όσο και την γρήγορη μεταφορά του Γιώργη στο Νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και το ενδιαφέρον και τη βοήθεια που προσέφεραν οι διερχόμενοι οδηγοί, καθώς και την επισταμένη φροντίδα που είχε από τους ιατρούς του ΠΑΓΝΗ.. Απευθύνουμε τα περαστικά μας στον αγαπητό Γιώργη Βρέντζο τον οποίο ακούσαμε δυνατό και έτοιμο να συνεχίσει να μαγεύει τον κόσμο με το μαντολίνο και τη φωνή του, καθώς όπως μας ανέφερε στις 2 και 3 Φεβρουαρίου δεν θα αναβάλλει τις εμφανίσεις του στον Αρόλιθο με τον Νικηφόρο Αεράκη, αλλά θα είναι εκεί για να ευχαριστήσει και από κοντά τον κόσμο για την αγάπη του και να του προσφέρει απλόχερα διασκέδαση και καλή κρητική μουσική, της οποίας είναι άξιος πρεσβευτής.

 

Μοιραστείτε το

-

-->