Γνωστός Μικροβιολόγος του Ηρακλείου βρήκε και επέστρεψε σε Ανωγειανή κοπέλα το πορτοφόλι της γεμάτο χρήματα και έγγραφαΌσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχει και η ελπίδα, στους δύσκολους αυτούς καιρούς που περνάμε, με την ρήση αυτή να μας θυμίζει μια συγκινητική πράξη που έκανε σήμερα, γνωστός ιατρός, μικροβιολόγος του Ηρακλείου.Πρόκειται για τον Αντώνη Τζωρμπατζάκη, ένα σπουδαίο επιστήμονα αλλά και ενός ανθρώπου με ήθος, όπως αποδεικνύεται από τα παρακάτω.

Συγκεκριμένα μια 22χρόνη Ανωγειανή περνώντας σήμερα από την λεωφόρο Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο για να διευθετήσει κάποιες προσωπικές της υποθέσεις, έχασε το πορτοφόλι της σε ένα από τους πιο κεντρικούς  δρόμους του Ηρακλείου. Παρά τις προσπάθειες της το πορτοφόλι δεν αν ευρέθη και η ίδια έκανε αναφορά σε αστυνομικό τμήμα της πόλης για την απώλεια του. Το πορτοφόλι εκτός από όλα τα χαρτιά της κοπέλας εμπεριείχε και ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό.

Εκείνες τις στιγμές που η κοπέλα έχασε το πορτοφόλι της σε μια γωνία ενός δρόμου, ο ιατρός κ.Τζωρμπατζάκης για καλή της τύχη το βρήκε περνώντας από το σημείο, καθώς στη λεωφόρο Καλοκαιρινού διατηρεί και το ιατρείο του..Κοιτάζοντας τα χαρτιά μέσα στο πορτοφόλι ο ιατρός διαπίστωσε μέσω του επωνύμου της κοπέλας ότι έλκει την καταγωγή της από τα Ανώγεια. Κοιτάζοντας  λοιπόν τον τηλεφωνικό κατάλογο, τηλεφώνησε σε κεντρική επιχείρηση των Ανωγείων στην πλατεία Μεϊντάνι προς ανεύρεση της γυναίκας που έχασε το πορτοφόλι της! Η κοπέλα που απάντησε στο τηλεφώνημα κατάφερε να βρει την 22χρόνη και να την φέρει σε συνεννόηση με τον γιατρό ώστε το πορτοφόλι της να επιστραφεί άμεσα σε συνάντηση που θα έχουν στο Ηράκλειο.

Οι θαμώνες της επιχείρησης στα Ανώγεια που ήταν μάρτυρες και στο τηλεφώνημα του γιατρού, έχουν να το λένε για τη σπουδαία αυτή πράξη του που είναι άξια θαυμασμού στις μέρες μας και αξίζει να δημοσιοποιηθεί και να βρει και άλλους μιμητές.Ο γιατρός κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της ημέρας στα Ανώγεια!

Γιατί υπάρχουν ακόμα άνθρωποι. Μπράβο γιατρέ!

Μοιραστείτε το

-

-->