Την Κυριακή 04 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να μετέχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου (Βελεστίνου αρ. 18, Αμπελόκηποι), με σκοπό τον απολογισμό για τα πεπραγμένα της διετίας του απερχόμενου Δ.Σ., αλλά και την εκλογή νέου Δ.Σ. και νέας εξελεγκτικής επιτροπής.

Στη σχεδόν, βέβαιη περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία των μελών το πρωί της 4ης Ιουνίου, τότε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, βάσει και του καταστατικού του, θα αναβληθεί και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή, στις 11 Ιουνίου 2017, ώρα 8:00 π.μ., οπότε και μετά τις νόμιμες διαδικασίες, θα ακολουθήσει η ψηφοφορία με σκοπό την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, αλλά και της νέας εξελεγκτικής επιτροπής.
Σε κάθε περίπτωση, η προσέλευση για ψηφοφορία επιτρέπεται μέχρι ώρα 8 το βράδυ, οπότε και θα κλείσει η κάλπη.

Με την προσδοκία, αυτοί που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αρχαιρεσίες, θέτοντας την υποψηφιότητά τους για την εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο, να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι, τους παρακαλούμε να δηλώσουν τις υποψηφιότητές τους το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017.
Στην περίπτωση, όμως, που οι αρχαιρεσίες αναβληθούν για τις 11.06 2017, λόγω έλλειψης απαρτίας, τότε η σχετική υποβολή αίτησης-δήλωσης υποψηφιότητας μπορεί να γίνει έως την Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017.
Μπορείτε να δηλώσετε τις υποψηφιότητές σας στο mail του συλλόγου μας ([email protected]) ή στο 6932120494.

Προσδοκούμε στην κατά το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή μελών και υποψηφίων στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία του Συλλόγου μας, ώστε πιο δυνατοί και ανανεωμένοι να δουλέψουμε ακόμη πιο δυναμικά την ερχόμενη διετία για την προαγωγή της παράδοσης και του πολιτισμού του ιστορικού τόπου μας, των Ανωγείων.

Σας περιμένουμε όλους.

Μοιραστείτε το

-

-->