Έξι φορές “σφύριξε” το τρένο του Αετού Ανωγείων στις Μέλαμπες, με την ομάδα να συνεχίζει την εκπληκτική της κούρσα στο πρωτάθλημα με οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και να φιγουράρει στην κορυφή του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς, δείχνοντας ότι φέτος μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β’ΕΠΣΡ και να επιστρέψει μετά από χρόνια στη φυσική της θέση στην πρώτη κατηγορία του τοπικού. Την επόμενη αγωνιστική ο Αετός θα αντιμετωπίσει τον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλωνα και μια εύκολη νίκη εκεί θα είναι η καλύτερη προθέρμανση για το ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με την ΝΕΑΡ στο Ρέθυμνο, που αναμένεται να κρίνει πολλά για την συνέχεια.
Το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής στις Μέλαμπες δεν χωράει ιδιαίτερης κριτικής και σχολιασμού καθώς ο Αετός το καθάρισε νωρίς και με σχετική ευκολία. Μόλις 30 δευτερόλεπτα πέρασαν από την έναρξη, αλλά ήταν αρκετά για τον Μανόλη Σπαχή να “γράψει” με συρτό σουτ το 0-1. Στο 12′ ο Βασίλης Αεράκης διαμόρφωσε το 0-2 με υπέροχο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ το 0-3 ήρθε μόλις στο 26′ από τον Τριαλώνη. Ο Σπαχής στο 32′ έγραψε το 0-4 για να ολοκληρωθεί έτσι το πρώτο ημίχρονο. Συντήρηση δυνάμεων και είχαμε στο δεύτερο μέρος με τον Αετό να μην απειλείται σε κανένα σημείο του αγώνα και να διευρύνει μάλιστα το σκορ, με τον Πλερωνάκη να κάνει το 0-5 στο 67′ και το κερασάκι στην τούρτα να βάζει ο Στέφανος Δραμουντάνης με κοντινή προβολή στο 75′ για το τελικό 0-6!
Η σύνθεση του Αετού με προπονητή τον Τάκη Μέμμο:
Κυριακάκης-Καλομοίρης (70’Μαματζάκης)-Τριαλώνης-Γ.Σουλτάτος-Α.Ξυλούρης-Μ.Κεφαλογιάννης-46′-Δ.Ξυλούρης(65’Σ.Δραμουντάνης)
Αεράκης-Σπαχής-Πλερωνάκης-Ε.Δραμουντάνης