Μια από τις αρχικές του δεσμεύσεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ανωγείων κ.Μανόλης Καλλέργης, καθώς μετά από πρόταση του που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από όλους τους Δημοτικούς σύμβουλους της πλειοψηφίας, προχώρησε σε αλλαγή των δυο Αντιδημάρχων, που θα έχουν θητεία για τους επόμενους 20 μήνες. Η αλλαγή αυτή δεν έχει σχέση με την ικανότητα και τη δράση των προηγούμενων, αλλά με την επιθυμία να προσφέρουν από την θέση αυτή και τα υπόλοιπα ικανά στελέχη της Δημοτικής Αρχής.Έτσι αντί για θητεία 25 μηνών προτίμησε την αλλαγή τους κάθε 20 μήνες.

 

 

 

 

 

 

 

Έτσι την θέση του πρώτου Αντιδημάρχου Ανωγείων θα έχει για τους επόμενους 20 μήνες ο κ.Ζαχαρίας Σουλτάτος και στη θέση του δεύτερου Αντιδήμαρχου θα βρίσκεται ο κ.Δημήτρης Πασπαράκης, στην θέση των κ.Βασίλη Σμπώκου και κ.Γιάγκου Σκουλά αντίστοιχα. Με δήλωση του στην “Α” ο Μανόλης Καλλέργης εξηγεί το σκεπτικό της απόφασης, ευχαριστεί για τη σπουδαία προσφορά τους δυο προηγούμενους Αντιδήμαρχους και τονίζει ότι όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά θα συνεχίσουν να παλεύουν για την ανάπτυξη του τόπου. Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

 

“Ευχαριστώ θερμά και τον Βασίλη και τον Γιάγκο για την επιτυχημένη μας συνεργασία και την προσφορά τους.Η Δημοτική μας ομάδα στηρίζεται στην συνοχή της και στις συναντήσεις όλων μας κάθε Τετάρτη στο Δημαρχείο. Είμαι σίγούρος ότι και οι δύο νέοι Αντιδημάρχοι θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο της προσφοράς στο χωριό μας. Ήταν από την πρώτη ημέρα πρόθεση μας να έχουμε στην διάρκεια των 60 μηνών της θητείας μας, όσο περισσότερα πρόσωπα γίνεται σε σημαντικές θέσεις, καθώς γνωρίζω ότι όλοι έχουν μεγάλες δυνατότητες. Θα συνεχίσουμε ενωμένοι σαν γροθιά όπως πάντα ώστε να αντιμετωπίζουμε καθημερινά και να λύνουμε τα προβλήματα των Δημοτών μας..”ολοκληρώνει.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->