Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση  «Προμήθειας ενός λεωφορείου»

με δεκαεννέα καθίσματα πλέον της θέσης του οδηγού. μάρκας IVECO, από την Εταιρεία «ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ».

Ως τίμημα για την εκτέλεση της προμήθειας συνομολογείται το ποσό των  εβδομήντα τρεις χιλιάδες οχτακοσίων Ευρώ (73.800,00 €) στο οποίο περιλαμβάνεται και ο Φ.Π.A 23% . Το παραπάνω τίμημα θα καταβληθεί μετρητοίς μετά την υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου παραλαβής.

Το αποτέλεσμα προέκυψε μετά από ανοικτό δημόσιο Διαγωνισμό, και η χρηματοδότηση προέρχεται 100% από χορηγία του ΟΠΑΠ.

Στόχος του Δήμου είναι η εσωτερική μετακίνηση των Δημοτών και συνόλων κοινωνικών ομάδων, καθώς και η πραγματοποίηση μικρών εκδρομών.

Χαρακτηριστικά : Λεωφορείο Μεταφοράς Προσωπικού 19+1 θέσεων της Irisbus Iveco
To λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της Irisbus Iveco, βασισμένο στο νέο Daily, διατηρεί την ποιότητα, τη στιβαρότητα, τη λειτουργικότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής που έκαναν τα μοντέλα της σειράς που προηγήθηκαν τόσο πετυχημένα. Διαφέρει όμως στον ριζικά ανανεωμένο σχεδιασμό, την αυξημένη ιπποδύναμη και τη χρήση της πλέον πρόσφατης τεχνολογίας.
Μοντέρνο και λειτουργικό, το νέο λεωφορείο Daily είναι επίσης αξιοπρόσεκτο για τη μοναδική εμφάνισή του. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδιάστηκε από το σπουδαίο βιομηχανικό σχεδιαστή Giorgetto Giugiaro. Το κουβούκλιο του οχήματος κατασκευάζεται από την Irisbus Iveco, ενώ η τοποθέτηση των καθισμάτων και η εσωτερική διαμόρφωση γίνεται από τον Ιταλικό οίκο Mussa & Graziano Srl, πληρώντας όλες τις απαιτούμενες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί τεχνικών προδιαγραφών λεωφορείων.
Η επιβίβαση στο λεωφορείο είναι εύκολη και άνετη χάρη στα τρία χαμηλά σκαλοπάτια και στη μεγάλη πλαγιολισθαίνουσα πόρτα επιβίβασης. Το εσωτερικό του είναι ευρύχωρο και άνετο, ώστε να μεταφέρει με ασφάλεια και άνεση, σε οποιονδήποτε προορισμό, 19 ενηλίκους επιβάτες. Ο χώρος των επιβατών διαθέτει σύστημα κλιματισμού οροφής.
To εργονομικά σχεδιασμένο εσωτερικό της καμπίνας οδηγού είναι το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τον επαγγελματία. Νέο, άνετο και ανατομικό κάθισμα ρυθμιζόμενο ανάλογα με το βάρος του οδηγού και μοχλός ταχυτήτων ενσωματωμένος στο ταμπλό για περισσότερη άνεση χώρου.
Ανάμεσα σε άλλα, διαθέτει υπολογιστή ταξιδιού, κεντρικό διακόπτη κινδύνου, ηλεκτρικό παράθυρο οδηγού, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα και άνοιγμα-κλείσιμο της θύρας των επιβατών με τηλεχειριστήριο στο κλειδί.
Ο πετρελαιοκινητήρας του οχήματος είναι τετρακύλινδρος, χωρητικότητας 3lt, ισχύος 176Hp με υπερπληρωτή (Turbo) και ενδιάμεση ψύξη (Intercooler).Πληροί τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 4 και είναι αθόρυβος. Το σύστημα πέδησης έχει επίσης βελτιωθεί με τη χρήση αεριζόμενων δισκόφρενων εμπρός και μεγαλύτερης διαμέτρου δίσκους εμπρός και πίσω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα γρηγορότερο φρενάρισμα για το Daily minibus από ότι στα περισσότερα λεωφορεία της κατηγορίας του. Διαθέτει επίσης σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών ABS, αντιολίσθησης ASR, ευστάθειας οχήματος ESP και πνευματική ανάρτηση.

Μοιραστείτε το

-

-->