1980325_785821081480517_8600223184945937395_o

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό συμβούλιο του Αετού Ανωγείων και κατατέθηκαν τα χαρτιά στην ΕΠΣΡ, με την ομάδα μετά τις αρχαιρεσίες να συνεχίζει με πρόεδρο τον Μιλτιάδη Πλουσή.Παλιά αλλά και νέα ονόματα θα προσπαθήσουν να συμβάλλουν με τις δυνάμεις τους στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΡ.

Αναλυτικά η νέα σύνθεση του συμβουλίου του Αετού έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μιλτιάδης Πλουσής

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Ανδρεαδάκης

Γεν.Γραμματέας: Κώνσταντίνος Κονιός

Αναπληρωτής Γραμματέας: Γιώργος Μπαγκέρης

Ταμίας: Ιωάννης Σπαχής

Αναπληρωτής Ταμίας: Ευάγγελος Βρέντζος

Γενικός Αρχηγός: Δημήτριος Μέμμος

Μέλη: Γεώργιος Ανδρεαδάκης και Εμμανουήλ Σπαχής

 

Ο Γιώργος Ντούλλας στον Αετό Ανωγείων!

Μεταγραφή ενός παλιού γνώριμου πραγματοποίησε ο Αετός αποκτώντας ένα ποιοτικό μέσο τον Γιώργο Ντούλλα που είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα στο Α’ Τοπικό την περίοδο 2013-14. Ο Ντούλλας που πέρσι αγωνίστηκε στον Κόροιβο και την Ανάληψη, με πολλές φιλίες στα Ανώγεια, θα είναι και ο μοναδικός μη Ανωγειανός που θα ενισχύσει την ομάδα φέτος! Η δεδομένη ποιότητα του στον αγωνιστικό χώρο αλλά και ο καλός χαρακτήρας του αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τον Αετό στη φετινή προσπάθεια.

 

Τύλισος- Αετός 2-3 στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας!-Χατ-τρικ από τον Δραμουντάνη!

Παράλληλα η ομάδα έδωσε το τελευταίο της φιλικό όπου μετά από πολύ καλή και ελπιδοφόρα εμφάνιση επικράτησε της Τυλίσσου εκτός έδρας με 2-3 με τρία γκολ από τον Ευρυπίδη  Δραμουντάνη! Ο νεαρός επιθετικός δείχνει σε άριστη κατάσταση και είναι βέβαιο ότι μαζί με τον Μανόλη Σπαχή θα αποτελέσουν ένα από τα πιο δυνατά επιθετικά δίδυμα της κατηγορίας.

Αναλυτικά η σύνθεση του Αετού είχε ως εξής:

 

Φασουλάς Νικόλας (46′ Σταυρακάκης Γιάννης)

Καλομοίρης Λευτέρης

Ξυλούρης Φάνης(46′ Χαιρέτης Γιώργος)

Βιτώρος Ραφαήλ

Κεφαλογιάννης Ευρυπίδης

Σουλτάτος Γιώργος

Κουτάντος Γιάννης

Ξυλούρης Δημήτρης(46′ Λευτέρης Μέμος)

Δραμουντάνης Ευρυπίδης

Ξυλούρης Γιώργος (25′ Φασουλάς Αλέξης)

Σπαχής Μανόλης

Μοιραστείτε το

-

-->