Έστω και την ύστατη ώρα η καρδιά του Αετού Ανωγείων απέκτησε παλμό και πάλι και έτσι η ομάδα μας παρά τις αντίθετες προβλέψεις θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΡ που αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου με την συμμετοχή δώδεκα ομάδων.
Άνθρωποι της ομάδας βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη 5 Αυγούστου, στο Ρέθυμνο στα γραφεία της ΕΠΣΡ και πλήρωσαν το παράβολο για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα όπως και τα πρόστιμα που εκκρεμούσαν από την περασμένη χρονιά.Η κίνηση αυτή έγινε πραγματικά την ύστατη ώρα καθώς σήμερα έληγε και η προθεσμία για την υποβολή αίτησης συμμετοχής.Η κλήρωση του Πρωταθλήματος που θα έχει και το ”μπαλάκι” του Αετού θα γίνει στις 9 Αυγούστου στο Πέραμα.
Οι διεργασίες έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες με ανθρώπους του Αετού και έμπειρους ποδοσφαιριστές να επιθυμούσαν διακαώς την επαναλειτουργία της ομάδας που τόσα έχει προσφέρει στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό του τόπου.Οι διεργασίες για την σύσταση του νέου συμβουλίου θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα. Πρόεδρος δεν θα είναι ο Μίλτος Πλουσής που αποχωρεί αλλά όπως αναφέρει θα είναι δίπλα της σε ότι χρειαστεί και με όσες δυνάμεις έχει.
Προπονητής θα είναι ο Τάκης Μέμμος που θα έχει και άλλες αρμοδιότητες,ενώ μπέτη όπως λέμε στα Ανώγεια έστεσαν για την λειτουργία της ξανά έμπειροι ποδοσφαιριστές της όπως ο Αλέξης Φασουλάς,ο Μανόλης Σπαχής,ο Γιώργος και ο Δημήτρης Ξυλούρης και άλλοι.
Διαβεβαιώσεις για βοήθεια με κάθε τρόπο έδωσε και ο Δήμος Ανωγείων και προσωπικά ο Δήμαρχος κ.Καλλέργης με τον οποίο οι άνθρωποι του Αετού θα έχουν νέα συνάντηση τις επόμενες ημέρες για να αναλύσουν τους τρόπους που μπορεί ο Δήμος μας να ενισχύσει την ποδοσφαιρική ομάδα του Αετού.Επίσης νέα πρόσωπα αναμένεται να μπουν στο συμβούλιο και να δώσουν νέα πνοή στην οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία της.
Στόχος του Αετού ανέκαθεν δεν ήταν ο πρωταθλητισμός αλλά να υπάρχει στα Ανώγεια η ομάδα και να προσφέρει στα νέα παιδιά διεξόδους αθλητισμού και πολιτισμού στην καθημερινότητα τους.
Η Ανωγή χαιρετίζει την επανασύσταση του Αετού Ανωγείων και όπως πράττει πάντα την τελευταία δεκαετία θα είναι δίπλα στην ομάδα του χωριού μας σε ότι χρειαστεί.