Συνεχίζει την προσφορά στο χωριό μας ο Πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων έτσι μετά την δωρεά υλικού στο Λύκειο και το Γυμνάσιο, αυτή τη φορά σειρά είχε το Δημοτικό σχολείο και οι μικροί μαθητές.

Έτσι με ένα μέρος των εσόδων από την μεγάλη τιμητική βραδιά στον Μιλτιάδη Καράτζη τον περασμένο Νοέμβριο, έγινε καθαρισμός και απολύμανση της μοκέτας του Δημοτικού σχολείου Ανωγείων σε συνεργασία με τα  ”Ταπητοκαθαριστήρια  Αντρέας Πιτσούλης”.

Απολύμανση και πιο υγιεινό περιβάλλον για τα παιδιά σε μια εξαιρετική προσφορά που την υποδέχτηκαν με χαμόγελο και πολλά μπράβο μαθητές, δάσκαλοι και γονείς.

Στις επόμενες εβδομάδες οι προσφορές θα συνεχιστούν από τον Πολιτιστικό στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, στο Εργαστήρι Γνώσης του Αγίου Γεωργίου, αλλά και μεμονωμένα σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Μοιραστείτε το

-

-->