Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε μια κοινωνία είναι η άθληση και τα κίνητρα στην νεολαία,  ώστε να ξεφύγουν από άλλου είδους συνήθειες που μόνο κακό προκαλούν.
Σε αυτή την κατεύθυνση κινείτε και ο ΑΕΤΟΣ, με τις Ακαδημίες της ομάδας να λειτουργούν και φέτος με μεγάλη συμμετοχή από τα παιδιά του χωριού, με την δεύτερη ομάδα μάλιστα με παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1996-1997 να αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα Νέων Ρεθύμνης. Τα παιδιά προπονεί μάλιστα και ο ίδιος ο Μηνάς Πίτσος, ενώ στα παιχνίδια που αγωνίζονται, ο γενικός αρχηγός του ΑΕΤΟΥ Τάκης Μέμμος, είναι ο άνθρωπος που δίνει και την ψυχή του για το μέλλον του συλλόγου.
Σήμερα το μεσημέρι τα παιδιά αγωνίστηκαν στην Επισκοπή με την τοπική ομάδα και επικράτησαν με το εμφατικό 0-4.Η ΑΝΩΓΗ θα συνεχίσει να αναφέρεται στους μικρούς του ποδοσφαίρου μας ευχόμενη κάποια από αυτά τα παιδιά να έχουν την απαιτούμενη εξέλιξη στον χώρο του ποδοσφαίρου που τόσο αγαπάνε.
Στο σημερινό ματς 2 γκολ πέτυχε ο Άγγελος Σπαχής και από ένα ο Κώστας Σουλτάτος και ο Σάββας Σμπώκος.
Η σύνθεση των μικρών ήταν η εξής:
Γ. Σταυρακάκης [αλλ45’Διομ.Σκανδάλης], Χαρ. Κουτάντος, Ευρ.Κεφαλογιάννης, Νικ. Σκουλάς[αλλ40’Γιωρ.Σκανδάλης]
Μιχ.Νύχταρης, Νικ.Ξυλούρης, [αλλ60 ‘Νικ.Σουλτάτος], Κωστ.Σουλτάτος, Αγγ.Σπαχής, Σαββας Σμπώκος,  Μίνος Χαλκιαδάκης [αλλ50 Βασ.Αεράκης], Βασ.Κουτάντος.
Καλή συνέχεια στους μικρούς «ΑΕΤΟΥΣ».

Γ. ΜΠ.

Μοιραστείτε το

-

-->