Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του μπαίνει ο ΑΕΤΟΣ Ανωγείων, για το καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής με το Γιούχτα στα Ανώγεια.
Ο τεχνικός της ομάδας Μηνάς Πίτσος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα καθώς επιστρέφει ο Γιάννης Σούρσος, ενώ το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα θα κάνει ο νεοαποκτηθείς από τον Παναργειακό Άκης Παπαδόπουλος.
Διάχυτη είναι η αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι βέβαια σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο όπως είναι η ομάδα των Αρχανών. Η διοίκηση του ΑΕΤΟΥ απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο των Ανωγείων να βρεθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Ανωγείων και με την συμπαράσταση του να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στους παίχτες για μια νίκη-βάλσαμο. Ένα τρίποντο που αν έρθει θα ανεβάσει τον ΑΕΤΟ τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3μμ στα Ανώγεια και θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από το www.hxosfm.gr και την εκπομπή ”ο ήχος στα γήπεδα”.
Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι αύριο στις 12 το μεσημέρι αγωνίζεται και η δεύτερη ομάδα του ΑΕΤΟΥ για το Πρωτάθλημα Ρεθύμνης, στην Επισκοπή με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->