Τα δωρεάν μαθήματά του προς όλους τους ενήλικες ξεκινά στις 28 Νοεμβρίου το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Ανωγείων με το νέο σεμινάριο ¨Διαχείριση Διαπροσωπικών Σχέσεων¨. Στην ενότητα αυτή αναπτύσσονται θέματα που σχετίζονται με την προσωπική μας ανάπτυξη σε πολλά επίπεδα. Αναπτύσσονται τα θέματα της επικοινωνίας, των συναισθημάτων και της αποδοτικής διαχείρισής τους, θέματα προσωπικών ορίων, διαχείρισης θυμού, θέματα αυτοεκτίμησης, σχέσεων στο ζευγάρι και διαχείρισης της απώλειας και του πένθους Κάθε ομάδα εκπαιδευομένων, αλλά και καθένας ξεχωριστά μπορεί να εστιάσει και να εμβαθύνει σε θέματα που τον αφορούν και τον ενδιαφέρουν περισσότερο. Δίνονται πληροφορίες που ο κάθε εκπαιδευόμενος μπορεί να αξιοποιήσει στην καθημερινή ζωή, χωρίς να απαιτούνται προαπαιτούμενες γνώσεις στα θέματα αυτά. [ Διάρκεια: 25 ώρες]

Οι εκπαιδευτικές συναντήσεις θα γίνονται κάθε Παρασκευή στο χώρο του ΚΑΠΗ Ανωγείων. Οι 20 εκπαιδευόμενοι που δήλωσαν στην αίτησή τους το σεμινάριο θα ενημερωθούν και τηλεφωνικώς για το πρόγραμμα.

Υπάρχουν πολλά ακόμη εκπαιδευτικά προγράμματα που πρόκειται να λειτουργήσουν σταδιακά το εκπαιδευτικό έτος 2014-2015 και για τα οποία θα υπάρξει νέα ενημέρωση. Ωστόσο, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων. Αιτήσεις θα υποβάλλονται με την προσκόμιση φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, τις ώρες 11-2 μ.μ, στο ισόγειο του Δημαρχείου Ανωγείων. Μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.kdvm.gr για πληροφορίες σχετικά με τα κ.δ.β.μ. και τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα στο σύνολό τους.

Ευχαριστούμε τους δημότες για την ενεργή συμμετοχή τους στο θεσμό της δια βίου μάθησης και υποσχόμαστε τη δημιουργία νέων και ποιοτικών προγραμμάτων που θα ανταποκρίνονται άμεσα στις εκπαιδευτικές ανάγκες τους.

 

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

 

Με εκτίμηση

Ελευθερία Καλομοίρη

Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Κ.Δ.Β.Μ. .Ανωγείων

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->