Ο πρόσφατος θάνατος του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς που έπεσε θύμα χούλιγκανς στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο οδήγησε τον υφυπουργό Αθλητισμού κ.Ανδριανό στην απόφαση να αναβληθούν όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες αυτό το Σαββατοκύριακο.Το ποδόσφαιρο βάζει λουκέτο για μια εβδομάδα σε μια προσπάθεια αφύπνισης συνειδήσεων κατά της βιας στα γήπεδα.

Έτσι ούτε ο Αετός θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα. Το παιχνίδι με τα Λιβάδια στα Ανώγεια ορίστηκε για το Σάββατο 11 Οκτωβρίου και το επόμενο με τα Ζωνιανά εκτός έδρας την Κυριακή 19 Οκτωβρίου. Το αναβληθέν παιχνίδι με την Κάλυβο αναμένεται να οριστεί τις επόμενες ημέρες.

Η ομάδα συνεχίζει να έχει τη σκέψη της στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα του προηγούμενου Σαββάτου και κυρίως πλέον στον ποδοσφαιριστή της Αντώνη Βασιλάκη, που σήμερα και τις επόμενες  ημέρες θα γίνουν προσπάθειες για να ξυπνήσει ομαλά και να βγει από την Μονάδα Εντατικής θεραπείας.

Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση για τον 35 χρόνο Σφακιανό, που λόγω των πολλαπλών και βαρύτατων τραυμάτων του θα χρειαστεί αρκετό διάστημα για να διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή του.

Εξιτήριο πήραν τις προηγούμενες μέρες ο 15χρόνος Γιάννης Ρουσάκης και η 20 χρόνη Μαρία Μακατουνάκη κόρη του προπονητή της ομάδας.

Ο 20 χρόνος Χαρίτος Ρούλιος έκανε επιτυχημένη επέμβαση στο Βενιζέλειο στο πόδι του και αναμένεται και αυτός εντός των επόμενων ημερών να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

Η Διοίκηση του Αετού ευχαριστεί θερμά όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου για το ενδιαφέρον που έδειξαν στις δύσκολες αυτές στιγμές, καθώς και όλες τις ομάδες που εξέδωσαν ανακοίνωση συμπαράστασης για την ομάδα και τους τραυματίες.

 

Μοιραστείτε το

-

-->