Για δεύτερη ημέρα σύσσωμος ο Αετός Ανωγείων και ολόκληρο το χωριό στρέφει την προσοχή του και προσεύχεται για τους τραυματίες στο χθεσινό σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πέντε τραυματίες ανάμεσα τους και τρεις ποδοσφαιριστές του Αετού.

Τα νέα φαίνεται να είναι καλά για τον 25 χρόνο Αντώνη, ποδοσφαιριστή του Αετού που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του ΠΑ.Γ.Ν.Η . Σήμερα οι γιατροί θα τον ξυπνήσουν σταδιακά ενώ έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση για τον οδηγό του άλλου οχήματος ,ενός  35 χρόνου  από τα Σφακιά, που επίσης νοσηλεύεται με βαρύτατα τραύματα στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας.  Τα επόμενα 24 ώρα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την ζωή του άτυχου νέου.

Για τους υπόλοιπους τραυματίες τα νέα είναι σαφώς πιο ευχάριστα.

Ο 20 χρόνος Χάρης, ποδοσφαιριστής του Αετού υποβλήθηκε σήμερα σε επιτυχημένη επέμβαση στο πόδι του, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ,όπου του τοποθετήθηκαν λάμες καθώς έχει κατάγματα σε τρια σημεία.

Ο 15 χρόνος Γιάννης έχει ένα μικρό κάταγμα στο σαγόνι με την κατάσταση του πάντως να μην εμπνέει ανησυχία.

Η 20 χρόνη κόρη του προπονητή του Αετού έχει κάταγμα στον αυχένα και νοσηλεύεται χωρίς επίσης η κατάσταση της να είναι ανησυχητική.

Φυσικά κανένας στον Αετό δεν ασχολείται με τα του ποδοσφαίρου αυτές τις ώρες ,επικρατεί όμως θλίψη για την συμπεριφορά συγκεκριμένων ανθρώπων στην αποστολή της ομάδας που πήγε χθες στο γήπεδο του Περάματος από τα Ανώγεια. Κάποιοι ακόμα και αυτές τις ώρες ασχολούνται με τους τρεις βαθμούς της νίκης.Εμείς προτιμάμε να ασχοληθούμε αυτές τις στιγμές με την κατάσταση της υγείας  πέντε νέων ανθρώπων.

 

Μοιραστείτε το

-

-->