Ο Αετός Ανωγείων και την περασμένη χρονιά αλλά και για αυτή που έρχεται είχε ως βασικό στόχο την μεταγραφή παιχτών που εκτός από ποιότητα θα έχουν και άριστο χαρακτήρα, με σκοπό την δημιουργία ενός οικογενειακού κλίματος.

Τα παραπάνω έρχεται ουσιαστικά να αποδείξει μια επιστολή που έστειλε προς την ΑνωΓη ο Άγγελος Σηφάκης που αγωνίστηκε για ένα χρόνο στα Ανώγεια και φεύγει φέτος αφήνοντας πίσω μόνο φίλους.

Ο Άγγελος ευχαριστεί συμπαίχτες και προπονητές ευελπιστώντας στο μέλλον να έρθει ξανά στα Ανώγεια.

Ένας ποδοσφαιριστής που έδωσε την ψυχή του για την ομάδα,ήταν ανάμεσα στους καλύτερους της χρονιάς,ενώ στα δύσκολα τελευταία παιχνίδια αγωνίστηκε ακόμα και τραυματίας .Μα πάνω από όλα ένας παίχτης που δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στα αποδυτήρια και ήταν πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις του

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα την Α.Ε.Κατσαμπά αλλά και στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή.

Η επιστολή του Άγγελου Σηφάκη στην ΑνωΓη έχει ως εξής:

«Ένας όμορφος και πετυχημένος χρόνος πέρασε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Αετού Ανωγείων κ.Μίλτο Πλουσή και τα μέλη του συμβουλίου,για την συνεργασία μας και για την ευκαιρία που μου έδωσαν να φορέσω την φανέλα του ιστορικού αυτού χωριού.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ και όλους τους συμπαίχτες μου για την όμορφη συνεργασία μας.

Παρά τα προβλήματα που μας παρουσιάστηκαν καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του Κυπέλου που ήταν εξ ‘αρχής ο μεγάλος μας στόχος,δείχνοντας ότι είμαστε μια οικογένεια.

Εύχομαι στην ομάδα και στον καθένα παίχτη ξεχωριστά τα καλύτερα και ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά.»

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->