Τα ”φτερουγίσματα ” του και την επόμενη χρονιά στο ‘Α Τοπικό Ρεθύμνης θα κάνει   ο ιστορικός Αετός Ανωγείων.

Μπροστά στον ορατό κίνδυνο της οριστικής διάλυσης της ομάδας οι Ανωγειανοί εμφανίστηκαν πιο ενωμένοι από ποτέ και έδωσαν οξυγόνο στην ομάδα μας ,προασπίζοντας τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τις διεξόδους που χρειάζονται τα παιδιά σε ένα ορεινό τόπο σαν τον δικό μας.

Η σημερινή Γενική Συνέλευση ήταν κομβική, αλλά η ολοκλήρωση της σκόρπισε αισιοδοξία και χαμόγελα, με την απόφαση να είναι οριστική και να είναι η εξής: η ομάδα θα συνεχίσει με πρόεδρο τον Μίλτο Πλουσή και παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες ο Αετός θα συνεχίσει να υπάρχει.

Χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας είναι το γεγονός ότι το παρών έδωσε τόσο ο νέος Δήμαρχος Ανωγείων κ. Μανόλης Καλλέργης, με την παρουσία του στην αίθουσα των Δημοτικών συμβουλίων, ενώ και ο νυν Δήμαρχος κ.Σωκράτης Κεφαλογιάννης που απουσίαζε λόγω οικογενειακού προβλήματος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στη συνέλευση. Και οι δυο άντρες δήλωσαν ξεκάθαρα την απόψη τους ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει για το καλό του τόπου δηλώνοντας ότι θα βοηθήσουν για αυτό με όλες τους τις δυνάμεις. Παρόντες επίσης και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, ο πρώην πρόεδρος του Αετού π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης που στέκεται πάντα στο πλευρό του , αλλά και ποδοσφαιριστές του Αετού που τόσα χρόνια έχουν δώσει την ψυχή τους για τη φανέλα του χωριού τους και αγωνιούσαν για το μέλλον της.

Μάλιστα ήδη αρχίζουν να δρομολογούνται άμεσα τα ζητήματα της ομάδας με προτεραιότητα την πρόσληψη προπονητή. Ήδη εδώ και μερικές ώρες έχουν ξεκινήσει επαφές με προπονητές και αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα το θέμα προπονητή να έχει κλείσει.

Στις Ακαδημίες και στους μικρούς Αετούς,αλλά και στην μεγάλη ομάδα  θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του ο γυμναστής Νίκος Κατσίλας, που επίσης ήταν παρών σήμερα στη συνέλευση.

Πρώτος μεγάλος ”βραχνάς” για την Διοίκηση είναι το πρόστιμο που πρέπει να πληρωθεί άμεσα και αφορά στα επεισόδια του τελικού Κυπέλλου, ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Μάθημα πρέπει να γίνει αυτό καθώς πλέον κοινός στόχος όλων στην ομάδα είναι η πλήρης απομόνωση ταραχοποιών φιλάθλων της που μόνο κακό έχουν προκαλέσει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αετός θέλει τον κόσμο του αλλά πρέπει να σταματήσουν τα μεμονωμένα περιστατικά που προσβάλλουν το κύρος του σωματείου.

Η ΑνωΓη συνεχίζει να βρίσκεται στο πλάι της ομάδας και απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Ανωγειανούς όπου γης να βοηθήσουν με κάθε τρόπο την τιτάνια προσπάθεια των ανθρώπων της να κρατήσουν όρθιο ένα σύλλογο με μισό αιώνα προσφοράς στον τόπο μας. ο Αετός σε πείσμα κάποιων συνεχίζει να αναπνέει με στόχο να προσελκύσει ακόμα περισσότερα παιδιά στο γήπεδο και τον υγιή αθλητισμό.

Μοιραστείτε το

-

-->